به گزارش طالبی مسئول روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نجف آباد، جشنواره طبخ غذای سالم ویژه گرامیداشت ایام دهه فجر و سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و به منظور آشنایی والدین با غذاهای سالم و متنوع به همت و همکاری اهالی محترم روستای فیلور در مدرسه برگزار شد.
وی هدف از برگزاری اين جشنواره را تقویت روحيه با نشاط در مردم، حفظ و احیای آداب و رسوم و آئينهای نيك گذشتگان از جمله نحوه طبخ غذاهای سنتی و پرهیز از غذاهای آماده و فست فود اعلام کرد.
وی افزود: این جشنواره با تأکید بر«کاهش مصرف قند، نمک، چربی و افزایش مصرف لبنیات کمچرب، میوه و سبزی» و با حضور والدین برگزار شد.
در این جشنواره، غرفه هایی از تولیدات خانگی روستا (انواع ترشی –رب خانگی- عسل - نان خانگی و....) غرفه پخت انواع غذاهای سالم و سنتی( انواع غذاهای بومی روستا، خورشتهای محلی و...)، غرفه صنایع دستی(گلهای تزئینی، کیف های چرم و...) منظور شده بود.
در این جشنواره یکروزه مسابقات طناب کشی، والیبال و تست غذاهای مختلف انجام گرفت و بهترین غذا از لحاظ سالم بودن مشخص گردید و در پایان از تمام شرکت کنندگان تقدیر و تشکر به عمل آمد. |